Vacciner för hela familjen i Norrtälje

Få personlig vård från kunnig och erfaren vårdpersonal

Hos Jolarkliniken i Norrtälje har du möjlighet att få alla typer av vaccinationer till hela familjen. Våra läkare och sjuksköterskor är specialistutbildade och har lång erfarenhet inom yrket, det gör att du alltid kan lita på att få bästa möjliga service när du söker dig till oss.

Erfarenhet

All personal hos Jolarklinikeni Norrtälje har lång erfarenhet och gedigen utbildning inom yrket. Det gör att du alltid kan lita på att du får goda råd och rätt vaccinering av oss.

Första gången

Det är inga problem med att söka sig till oss som ny resenär. Det är bara att lyfta luren och slå en signal till mottagningen i Norrtälje. Vi välkomnar alla gamla som nya resenärer och tar mer än gärna emot hela familjer. När du besöker oss får du ett personligt mottagande där vi tar en titt på din vaccinationshistoria, som sedan kommer att dokumenteras varje gång du vänder dig till oss.

Information

Vi ser oss själva som en integrerad del av Norrtälje och vill gärna nå ut med viktig information om till exempel smittorisker och vaccinering, inte bara till våra kunder. Det är viktigt för oss att alla får den vårdinformation och behandling som de behöver och vi tar givetvis vår del av ansvaret på största allvar.

För hela familjen

Vi välkomnar hela familjer till vår mottagning. Genom vår långa erfarenhet och gedigna utbildning, har vi möjlighet att ge bättre information och rekommendationer, när det gäller till exempel behandlingar och vacciner. Vi tar hand om ung som gammal och sätter alltid våra patienter i främsta rummet.

Personligt anpassad vård

Med ett personligt bemötande kan vi erbjuda våra kunder personligt anpassat mottagande, med läkarintyg och vaccinationer. Vi är fast beslutna att ge våra kunder bästa möjliga bemötande varje gång och det kan vi göra genom att hålla bra koll på den individuella vaccinationshistoriken för varje kund. Genom att arbeta nära er och era familjer vill vi skapa ett nära band som gör det lättare för oss att rekommendera rätt vaccination.