När du behöver vaccinering i Norrtälje

Vaccination och årlig hälsokontroll utan långa köer


Vänd dig till Jolarkliniken i Norrtälje när det är dags för ett läkarintyg, vaccination mot TBE, influensa eller om du ska ut och resa.

Vi välkomnar alla patienter till vår mottagning och tar gärna emot hela familjer.


Fråga oss gärna om råd när det gäller resor, vaccinering, allergier eller liknande, så ger vi svar.

Med kunnig och erfaren vårdpersonal kan du alltid lita på att du är i trygga händer.

Vaccin mot influensa

Under influensasäsong kan du få din vaccinering hos Jolarkliniken i Norrtälje. Vi ser till att ha tillräckligt antal doser hemma för att kunna vaccinera alla våra patienter vid behov. Tänk på att det finns en risk för att köerna kan bli långa när behovet är som störst, boka gärna in en tid för din influensavaccinering så att du slipper sitta i kö för länge. Hos oss finns dock både kaffe och stolar så att det räcker till alla. Till och med tidningar och leksaker till barnen!

Fästingsäsong

Vi kan erbjuda råd och tips om vad du bör tänka inför fästingstider, främst under våren och sommaren, men även hösten. Dessutom kan vi hjälpa dig med rätt vaccinering för att minska risken. Varmt välkommen att ringa mottagningen i Norrtälje för att boka tid.

Inför resan

Förutom influensavaccinering kan vi också erbjuda olika typer av vaccinering när du ska åka utomlands. Våra speicialistutbildade läkare och sköterskor ger gärna tips och råd för vad du bör tänka på beroende på vilket resmål du har tänkt dig. Vi hjälper dig att förbereda dig på bästa sätt inför resan. Kom ihåg att vara ute i god tid innan resan så att vaccineringen hinner nå maximal effekt före du ger dig av.